Przestrzeń i zespół
Logowanie, urządzenia i usuwanie konta
Logujesz się przez Google albo Apple; Mosaqo nie przechowuje hasła. Twoje urządzenia, sposób logowania i usuwanie konta są w sekcji Preferencje.
Kroki
- Zalogowane urządzenia zobaczysz i odwołasz w sekcji Aktywne urządzenia na stronie Preferencje; Wyloguj wszystkie oprócz tego wylogowuje każde inne urządzenie.
- Żeby usunąć konto, naciśnij Usuń konto… na stronie Preferencje i zaloguj się ponownie, żeby potwierdzić. Konto zostanie usunięte po 30 dniach.
- Żeby to anulować, zaloguj się w ciągu tych 30 dni i naciśnij Anuluj usunięcie na stronie Preferencje. Samo zalogowanie niczego nie anuluje.
- Zanim odejdziesz, właściciel może pobrać przestrzeń jako plik przez Eksportuj dane na stronie Ustawienia.
Jak sprawdzić wynik
Po anulowaniu Preferencje nie pokazują już daty usunięcia.
Co zwykle idzie nie tak
- Oczekiwanie, że twoje przestrzenie przejdą na kogoś innego. Przestrzenie, których jesteś właścicielem, są usuwane razem z kontem, a ich wydrukowane kody pokazują potem stronę niedostępności.
- Logowanie innym kontem Google lub Apple niż wcześniej. To inne konto Mosaqo.
- Szukanie sposobu na dodanie drugiej metody logowania. Jest w drodze.
Czy to rozwiązało twój problem?
To nie pomogło
Napisz do nas, podając platformę i wersję, wykonane kroki, oczekiwany wynik oraz przestrzeń lub kod QR, których to dotyczy. Zamaskuj każdy sekret, zanim cokolwiek załączysz.
Napisz do pomocy